• Duurzame inzetbaarheid dankzij andullatie!

  • 14 medische en 6 basis programma's

  • HHP Andullatie Therapie

HHP Andullatie Therapie

Een verkeerde belasting van de wervelkolom kan leiden tot de volgende ziektebeelden:

Rugpijn, hernia, artrose, osteoporose, rugklachten, fibromyalgie, discushernia, ischiasklachten, nekpijn, migraine, stofwisselingsstoornissen, doorbloedingsstoornissen, dis-stress (negatieve stress).

 Allemaal aandoeningen waar 80% van de bevolking wel eens mee te kampen heeft, maar welke men met HHP Andullatie kan verbeteren.

Wat is Andullatie Therapie

De zachte Andullatie massage en geconcentreerde infra rode diepte warmte verzacht de pijn, versoepeld spierspanningen en krampen en verbetert het ziektebeeld.

Het matras werkt op basis met andullatie. Met Andullatie bedoelt men een specifieke massagetherapie op basis van biologische resulnantiebewegingen.

Bovendien kunnen deze bewegingen specifiek op het ziektebeeld of klachten worden afgestemd, daar de HHP Massagematras beschikt over 14 verschillende medische en 6 basis programma’s.
Deze werkwijze is wereldwijd uitsluitend in het HHP Massagematras verkrijgbaar.

Hoe werkt Andullatie?

De zachte andullerende bewegingen dringen door tot diep in de spieren. Hierdoor verwijden de bloedvaten en wordt het hele lichaam intensief doorbloed.Een positieve activering van de stofwisseling met verbeterd transport en betere uitwisseling van de zuurstof. Dit geld ook voor de voedings- en transmittersstoffen in het lichaam.

Spierdelen worden niet langer overbelast, het pijnlijke gevoel wordt verzacht of verdwijnt volledig terwijl de natuurlijke lichaamsfuncties worden ondersteund.
De lichaamseigen genezingskrachten worden gestimuleerd en het lichamelijke en psychische welzijn wordt versterkt.

 

 

 

Kosten Andullatie therapie

De kosten zijn laagdrempelig, de zorgverzekeringen vergoeden echter deze therapie niet. Wat ook betekend dat het niet ten laste van uw eigen risico of andere budget bij een zorgverzekeraar komt.

 Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en oordeel zelf of voor u deze therapie heilzaam werkt en de kosten meer dan waard is.

 

 

 

 

 

 

 

 

* Kennismakinskorting alleen eerste keer.

Quick Scan

Hét probleem van de markt

Werkgevers willen hun medewerkers graag gezond en duurzaam aan het werk houden. In de praktijk kost ziekteverzuim veel ondernemers vaan handevol geld en worden bedrijfsdoelen daardoor niet gehaald.

Onze Visie

Preventief investeren in de gezondheid en het welzijn van medewerkers betaalt zich altijd terug. Leidinggevenden kunnen daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan de veruimreductie binnen de eigen organisatie. Het reslutaat: Medewerkers voelen zich verbonden met het bedrijf. Leveren betere prestaties en dragen daardoor bij aan meer winstgevendheid.

Onze oplossing

Andullatietherapie, een innovatieeve en laagdrempelige massagematras die veel klachten bij meerdere chronishce aandoeningen verzacht. Er zijn 18 veschillende gespecificeerde programma's die de trillingen en infraroodwarmte afgeven.

Hét Ondernemersbelang

Download de publicatie in Hét Ondernemersbelang. Duurzame inzetbaarheid dankzij andullatie.

 

 

Welkom bij Second Chance

Second Chance Reïntegratie BV te Hellevoetsluis is opgericht in april 2006, met als doel het bieden van maatwerkoplossingen op het gebied van reïntegratie, bemiddeling en coaching. Wij begeleiden en bemiddelen cliënten op een menselijke basis, die om welke reden dan ook buiten het arbeidsproces zijnkomen te staan, naar een passende baan op de arbeidsmarkt.

Second Chance Reïntegratie BV is een geautoriseerd bedrijf, goedgekeurd door de UWV. Als reintegratiebureau kunnen cliënten via uitkeringsinstantie UWV een IRO-traject volgen, o.a. door het volgen van eenopleidingstraject en/of bemiddelingstraject. Wij werken in opdracht van werkgevers, het UWV en individuele cliënten.Onze succesvolle aanpak van de afgelopen jaren heeft er toe geleid dat veel van onze cliënten weer een passende baan hebben gevonden.

Elk jaar wordt er een klanten tevredenheids onderzoek gehouden. Bent u benieuwd naar de tevredenheids score van onze cliënten, dan kunt u via www.blikopwerk.nl onze resultaten bekijken. (Tevredenheidcijfers reïntegratiebedrijven aanklikken).

Van werkgevers, het UWV en cliënten krijgen wij te horen dat wij met onze persoonlijke aanpak een “Human Resource” reïntegratiebureau zijn op basis van menselijkheid.

De reïntegratie coaches beschikken over een gedegen vakkennis, mensenkennis en de nodige creativiteit.

Kandidaten met een WIA, WGA, WAO, WW, WAJONG, WWB, ANW, WSW, WIJ of ziektewet uitkering raden wij u aan zeker aan te reageren. Ook wanneer u langer dan 1 jaar werkloos – en ouder dan 50 jaar – bent zijn er mogelijkheden.

Samen op weg naar werk!

img

Komt u in aanmerking voor een re-integratie,- of outplacementtraject, dan komen wij graag voor u in actie. Na akkoord van de opdrachtgever stellen wij het plan op. Hierin staat onder andere beschreven op welke wijze uw traject wordt vormgegeven. Vele kandidaten die afkomstig zijn van de gemeente, UWV werkbedrijf en verzekeringscliënten gingen u met succes voor.

img

De crisis zorgt ervoor dat de kansen op de arbeidsmarkt beperkt zijn.
Het versturen van talloze sollicitatiebrieven en het bellen met diverse werkgevers heeft vaak weinig effect. Wel is kennis van de arbeidsmarkt van belang om te beoordelen waar nog wel geschikte mogelijkheden liggen. Middels onze contacten met meerdere werkgevers kunnen wij u snel plaatsen.

img

Ons team van re-integratiedeskundigen, arbeidsdeskundigen, jobhunters, coaches, arbo- en personeelsadviseurs en arbo-artsen staat voor u klaar.