• Iedereen verdient een Second Chance!

  • Drie sessies van totaal 5 uur training!

  • Stoom uzelf klaar voor de arbeidsmarkt!

Sollicitatie trainingen

Hoe vaak solliciteer je in je leven. Hoe werkt dat? Hoe maak je een CV? Hoe presenteer je jezelf en hoe stel je tegenwoordig een sollicitatiebrief op?
Dat zijn vaak de vele vragen als je lang werkzaam bent geweest bij een werkgever. Op de huidige arbeidsmarkt is het ook zeer moeilijk zo maar weer een geschikte functie te vinden. Er zijn vaak vele gegadigden en hoe spring jij er uit met je sollicitatiebrief. Het is een hele kunst op zich en daar helpen wij bij.

Wij bieden

Door een sollicitatietraining te volgen leer je stap voor stap al deze zaken en je leert jezelf kennen door in een spiegel te kijken en te bedenken hoe denkt een ander over mij, hoe kom ik over en hoe wil ik overkomen om mezelf presenteren en in aanmerking te komen voor die vel begeerde functie. Bij Second Chance geven wij deze training voor particulieren, MKB of ingeschakeld door het UWV.

Wat kost het

Moeilijk aan een baan te komen? Onzeker wat te doen? Start dan bij Second Chance een cursus sollicitatietraining en stoom uzelf klaar voor de baan op de arbeidsmarkt!
Drie sessies van totaal 5 uur training, loopbaanplanning,CV maken, sollicitatiebrieven schrijven, sollicitatiegesprekken en coaching. Aan het einde van de cursus staat u zelfverzekerd in uw schoenen! De sollicitatiecursus is 85 euro p.p. per groep max. 5 tot 6 personen.

‘WIJ BIEDEN U EEN SECOND CHANCE’

 

 

Welkom bij Second Chance

Second Chance Reïntegratie BV te Hellevoetsluis is opgericht in april 2006, met als doel het bieden van maatwerkoplossingen op het gebied van reïntegratie, bemiddeling en coaching. Wij begeleiden en bemiddelen cliënten op een menselijke basis, die om welke reden dan ook buiten het arbeidsproces zijnkomen te staan, naar een passende baan op de arbeidsmarkt.

Second Chance Reïntegratie BV is een geautoriseerd bedrijf, goedgekeurd door de UWV. Als reintegratiebureau kunnen cliënten via uitkeringsinstantie UWV een IRO-traject volgen, o.a. door het volgen van eenopleidingstraject en/of bemiddelingstraject. Wij werken in opdracht van werkgevers, het UWV en individuele cliënten.Onze succesvolle aanpak van de afgelopen jaren heeft er toe geleid dat veel van onze cliënten weer een passende baan hebben gevonden.

Elk jaar wordt er een klanten tevredenheids onderzoek gehouden. Bent u benieuwd naar de tevredenheids score van onze cliënten, dan kunt u via www.blikopwerk.nl onze resultaten bekijken. (Tevredenheidcijfers reïntegratiebedrijven aanklikken).

Van werkgevers, het UWV en cliënten krijgen wij te horen dat wij met onze persoonlijke aanpak een “Human Resource” reïntegratiebureau zijn op basis van menselijkheid.

De reïntegratie coaches beschikken over een gedegen vakkennis, mensenkennis en de nodige creativiteit.

Kandidaten met een WIA, WGA, WAO, WW, WAJONG, WWB, ANW, WSW, WIJ of ziektewet uitkering raden wij u aan zeker aan te reageren. Ook wanneer u langer dan 1 jaar werkloos – en ouder dan 50 jaar – bent zijn er mogelijkheden.

Samen op weg naar werk!

img

Komt u in aanmerking voor een re-integratie,- of outplacementtraject, dan komen wij graag voor u in actie. Na akkoord van de opdrachtgever stellen wij het plan op. Hierin staat onder andere beschreven op welke wijze uw traject wordt vormgegeven. Vele kandidaten die afkomstig zijn van de gemeente, UWV werkbedrijf en verzekeringscliënten gingen u met succes voor.

img

De crisis zorgt ervoor dat de kansen op de arbeidsmarkt beperkt zijn.
Het versturen van talloze sollicitatiebrieven en het bellen met diverse werkgevers heeft vaak weinig effect. Wel is kennis van de arbeidsmarkt van belang om te beoordelen waar nog wel geschikte mogelijkheden liggen. Middels onze contacten met meerdere werkgevers kunnen wij u snel plaatsen.

img

Ons team van re-integratiedeskundigen, arbeidsdeskundigen, jobhunters, coaches, arbo- en personeelsadviseurs en arbo-artsen staat voor u klaar.